Як ЗСУ знищили з ПТРК транспортний засіб бойовиків (ВІДЕО)

29 квітня на Луганщині військовослужбовці Збройних сил України за допомогою протитанкового ракетного комплексу знищили транспортний засіб російських окупантів, який здійснював підвезення боєприпасів на позиції.

Військовослужбовці ОС знищили з ПТРК транспортний засіб окупантів

Військовослужбовці ОС знищили з ПТРК транспортний засіб окупантів 29 квітня на Луганщині військовослужбовці Збройних сил України за допомогою протитанкового ракетного комплексу знищили транспортний засіб російських окупантів, який здійснював підвезення боєприпасів на позиції. Нагадаємо, днями в цьому районі внаслідок ворожого обстрілу загинув український військовослужбовець. Також, як повідомлялося раніше, окупанти відкривали вогонь по житловим кварталам Золотого-4 та пошкодили декілька будинків цивільного населення. Влучним пострілом наші захисники вкотре нагадали противнику про невідворотність покарання за свої злочинні дії. Об’єднані сили й надалі продовжують надійно контролювати лінію зіткнення. Підрозділи, що обороняються, вживають адекватних заходів, в том числі і вогневого впливу на окупантів з метою збереження життя і здоров’я військовослужбовців та цивільних осіб.

Gepostet von Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation am Donnerstag, 30. April 2020

Нагадаємо, днямив цьому районі внаслідок ворожого обстрілу загинув український військовослужбовець. Також, як повідомлялося раніше, окупанти відкривали вогонь по житловим кварталам Золотого-4 та пошкодили декілька будинків цивільного населення.

війна луганщина донеччина армія

Знак гривні
Знак гривні