Армія отримала модернізовані БРДМ-2Л1 (Фото)

Це перша партія техніки, яка пройшла капітальний ремонт та покращення характеристик на Миколаївському бронетанковому заводі вже в рамках цьогорічного державного оборонного замовлення.

Про це пише Український мілітарний портал.

БРДМ-2Л1 (Броньована розвідувально-дозорна машина) містить новітні засоби навігації та зв’язку, тепловізійну систему нічного керування; змінено розташування особового складу та покращено ергономіку машини за рахунок бокових люків із посиленим бронюванням, що пришвидшує десантування екіпажу та спрощує експлуатацію техніки.

Фахівці «Миколаївського бронетанкового заводу» завершували капремонт першої партії БРДМ-2Л1 вже в умовах національного карантину в зв’язку з епідемією коронавірусу.

Броньована розвідувально-дозорна машина БРДМ-2 знаходиться на озброєнні Збройних Сил України, має підвищену прохідність та призначена для ведення розвідки та супроводження конвоїв, також слугує для розміщення спеціального озброєння.

Державне підприємство “Миколаївський бронетанковий завод” – одне з основних підприємств “Укроборонпрому”, що спеціалізується на виготовленні та модернізації броньованої колісної техніки для Збройних Сил України.

технології зброя армія

Знак гривні
Знак гривні