Графік дня: хто блокує прийняття анти- коломойського закону?

Депутати з числа екс-журналістів 1+1, функціонер партії "Укроп", "антикорупціонер" та просто борці за своє особисте благополуччя.

Противники так званого "анти-коломойського" законопроєкту подали до нього рекордні 16000+ правок.

Закон, який зачіпає інтереси Ігоря Коломойського, наразі став найбільш важливим в історії українського парламенту (що доволі показово).

Для порівняння:

holui.png

Хто ж ці депутати?

Антон Поляков, мажоритарник з Чернігова від "Слуги народу", згодом його виключили з фракції. Очолював громадську організацію «Український центр протидії злочинності та корупції», був дрібним підприємцем.

Віктор Бондар, обраний як безпартійний самовисуванець на Хмельниччині. Співголова депутатської групи "За майбутнє". З 2010 по 2011 рік – заступник голови Державної митної служби України комуніста Ігоря Калєтніка.

Дмитро Чорний, мажоритарник "Слуги" з Дніпропетровщини, був партійним функціонером в "Укропі".

Ольга Василевська-Смаглюк, мажоритарник від "Слуги" з Київщини, колишня журналістка 1+1.

Олег Дунда, мажоритарник від "Слуги" з Київщини, був середнім підприємцем.

Сергій Демченко, мажоритарник від "Слуги" з Дніпропетровщини. До обрання був адвокатом – зокрема, захищав суддю Оксану Царевич, яка переслідувала автомайданівців під час Революції Гідності.

Олександр Дубінський, мажоритарник, обраний від "Слуги" на Київщині, працював інформаційним кілером ведучим програми розслідувань на 1+1, один із топових інформаційних таранів Коломойського.

приват дефолт коломойський парламент

Знак гривні
Знак гривні