Частина відеоуроків під час карантину буде на каналах Медведчука. Активісти вважають це інформаційною окупацією

Згідно з рішенням, яке оприлюднив офіс президента, частина уроків для школярів транслюватиметься на пропагандистських каналах NewsOne, ZIK та 112 канал.

❗Це ті телеканали, які минулого року "хотіли поговорить" з Москвою. Зараз хочуть поговорити з нашими дітьми. Після перегляду уроків про українську історію вони побачать заклики називати війну з Росією «внутрішнім конфліктом»? Після уроків економіки – телемарафон «Тхне Соросом»?
❗Це канали, підривну діяльність яких розслідує парламентська слідча комісія. Щодо каналу News One минулого року було почато розслідування через пропагандистський телеміст з державою-агресором.
❗Це канали, які категорично заперечують російську агресію, регулярно закликають країну до капітуляції, зняття санкцій із Росії і визнання окупаційної влади Донецька та Луганська. І закликають українців до «миру за будь-яку ціну» на умовах Путіна.
❗Національна рада з питань телебачення і радіомовлення не раз визнавала дії цих каналів протизаконними і накладала відповідні санкції за мову ворожнечі та інші порушення.

Ну що, хвилинку пораділи падінням цін на російську нафту? Поїхали далі. З 6 квітня українських школярів можуть змусити...

Gepostet von Roman Burko am Donnerstag, 2. April 2020

медведчук школа змі пропаганда кремль

Знак гривні
Знак гривні