"Слуга народу" викрив колегу в веденні анонімного телеграм-каналу зі "зливами"

Телеграм-канал "Темний лицар" здобув популярність завдяки постійній публікації інсайдів з фракції "Слуга народу". "Слуги" домовилися не зливати інформацію, але знайшовся "порушник конвенції", і всі спроби викрити його не мали успіху.

Такий собі Темний Лицар
Такий собі Темний Лицар

Про це написав у фейсбуці головний редактор Цензор Юрій Бутусов.

Він нагадав, що 29 березня о 15:00 в бізнес-центрі "Парковий" фракція "Слуги народу" зібралася для спілкування з кандидатами на посади міністрів енергетики й охорони здоров'я.

Перед засіданням виник конфлікт між депутатами Миколою Тищенком (група Андрія Єрмака) і Олександром Куницьким (група Ігоря Коломойського), відео якого було пізніше опубліковано.

Журналіст наводить коментар Тищенка:

"У фракції була намічена зустріч з прем'єр-міністром і кандидатами в міністри. І ось мені депутати скидають відео і фото з зали з каналу "Темний лицар", і запис — зібралося всього двадцять депутатів, немає людей. І зробив фото — "прем'єр-міністр стоїть раком перед "слугою народу", сфотографував Шмигаля.

Я дивлюся — а людей ще небагато зібралося — що фото зроблене точно з того місця, де сидів один Куницький! Він себе видав. Я сів поруч із ним і кажу йому: "Ти негідник, ти зрадник! Ти обманув наші домовленості. Ти спеціально хочеш показати, що депутатів немає на зборах, що не треба приходити на засідання парламенту і голосувати за закони, щоб врятувати країну від дефолту!" Тут він почав знімати мене, потім виклав відео.

Це свідома провокація для зриву голосування. Куницький перед виборами кілька разів їздив з невідомими цілями в Росію, а хіба може кандидат в народні депутати їздити в РФ під час війни? На таке здатний тільки латентний сепар.

Президент Володимир Зеленський звернувся до депутатів з проханням підтримати закони, а Куницький навмисно намагається заплутати людей. Незважаючи на карантин, на зустріч приїхало понад 120 депутатів, а він хотів показати, що нікого немає. І цю ганьбу він спробував приховати, спровокувавши скандал. Всі провокації "Темного лицаря" — на його совісті. Я готовий кожному депутату це довести".

безпека Рада куницький скандал соцмережі

Знак гривні
Знак гривні