Завтра — акція проти легітимізації бойовиків

24 березня відбудеться всеукраїнська акція "Ні — легітимізації ОРДЛО"

Карантин не перешкодить українцям виявити громадянську позицію, взявши участь у першій Всеукраїнській онлайн-акції #НіВизнаннюОРДЛО.

Чому так важливо взяти участь у акції?


25 березня відбудеться онлайн-засідання мінської Тристоронньої контактної групи. Засідання раніше планувалося у Мінську, і на ньому мала бути підписана угода про Консультативну раду за участі російських маріонеток з ОРДЛО. Попередньо, створення цієї "ради", яка фактично легалізує терористів з ОРДЛО і знімає тавро агресора з Росії, було прописане в Протоколі від 11 березня. Підписання цього протоколу представниками України Леонідом Кучмою і головою Офісу Президента Андрієм Єрмаком фактично поклало початок офіційному визнанню ОРДЛО з боку України.

Попри те, що вся країна сидить на карантині, Зе-влада не приховує намірів скористатися цією тяжкою ситуацією для того, аби протягнути зраду, навіть онлайн!

Петиція до Президента з вимогою про відкликання підписів Кучми і Єрмака вже набрала більше 25 тисяч необхідних підписів (https://www.facebook.com/vidsich/posts/2858771117523622 ), але наразі ми не маємо впевненості в тому, що Президент дослухається до думки українців.

Тому громадяни мають продемонструвати рішучість своїх вимог у "карантинному" форматі онлайн-акції.


Вимоги до влади:

- НЕ ПРОВОДИТИ ПРЯМИХ ПЕРЕГОВОРІВ З ТЕРОРИСТАМИ
- НЕ ВИЗНАВАТИ ОРДЛО ЯК СТОРОНУ ПЕРЕГОВОРІВ
- НЕ СТВОРЮВАТИ З ПРЕДСТАВНИКАМИ ОРДЛО СПІЛЬНИХ ФОРМАЛЬНИХ І НЕФОРМАЛЬНИХ ОРГАНІВ, РАД, ГРУП ТА ІНШИХ ФОРМАТІВ
- НЕ ЗНІМАТИ З РОСІЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ЗА АГРЕСІЮ ПРОТИ УКРАЇНИ
- НЕВІДКЛАДНО, ДО ЗУСТРІЧІ ТКГ 25 БЕРЕЗНЯ, РОЗГЛЯНУТИ ПЕТИЦІЮ ПРО ВІДКЛИКАННЯ ПІДПИСІВ КУЧМИ І ЄРМАКА ПІД ПРОТОКОЛОМ 11 БЕРЕЗНЯ (https://petition.president.gov.ua/petition/88960 )

Як взяти участь у акції?


0. Запросіть друзів у цю подію, та поширте її ;)
Поставте собі шпалери на акцію (https://tinyurl.com/sohf6qa) і в описі тегніть цю подію.
Поставте рамку на свою аватарку https://tinyurl.com/v979yod

1. Зробіть плакат. Хоч склеєний з кількох аркушів А4 чи з одного А4, чи зі старих шпалер або з якогось шматка паперу. Можете використати гасла: "Зеленський, не зливай Україну", "Зеленський, ти ж обіцяв не вести переговори з терористами", "Ні визнанню ОРДЛО", "ОРДЛО — маріонетки російських окупантів", "Росія — агресор, а не посередник" тощо. Знизу плакату напишіть назву акції: #НіВизнаннюОРДЛО

2. Сфотографуйтеся з плакатом вдома, на балконі, на присадибній ділянці. Можна вдягнути верхній одяг для фото, як під час офлайн акцій — таким чином ми демонструємо те, що лише через карантин ми не на звичайній акції.

3. 24 березня в час проведення акції з 8:00 до 20:00 опублікуйте світлину з гештегом #НіВизнаннюОРДЛО у своїх соцмережах. У фейсбуці оберіть опцію "Відвідую" і вкажіть подію акції — Всеукраїнська онлайн-акція #НіВизнаннюОРДЛО. Тегайте подію, друзів-однодумців, @Офіс Президента України, запрошуйте друзів на подію. Якщо вам незручно публікувати на своїй сторінці — надішліть у приват на сторінку Відсіч , ми публікуватимемо фото з акції на наших сторінках.

протест сепаратизм війна

Знак гривні
Знак гривні