На Куренівці замість стихійного блошиного ринку на трамвайних коліях обіцяють парк (ФОТО)

Тут хочуть повністю прибрати сміття, облаштувати пішохідні доріжки та зробити освітлення, встановити нові зупинкові комплекси - а стихійний ринок прямо на трамвайному кільці планують ліквідувати:

За повідомленням КП «‎Київпастранс»‎, вже почали розчищати територію. Оновлювати будуть лише ділянку, що знаходиться на трамвайному кільці, - передає видання Хмарочос.

«Наразі ми вже розпочали розчищати територію та готувати її до подальших робіт із благоустрою. Незабаром там з`являться зручні пішохідні доріжки, огорожі, зелена зона з належним освітленням та посадкові майданчики для очікування транспорту», – повідомив генеральний директор КП «Київпастранс» Дмитро Левченко.

Кияни давно звертались до влади з проханням облаштувати цю ділянку біля блошиного ринку: прибрати сміття та очистити трамвайні шляхи. На сайті електронних петицій КМР реєстрували кілька петицій з проханням прибрати цю територію, але жодна з них не набрала й 1000 голосів.

TEXTY.ORG.UA — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі, нам потрібна ваша підтримка. Для переказу коштів клікайте сюди

місто київ

Знак гривні
Знак гривні