Д

Дорогі друзі, перед вами – новий сайт "Текстів", зустрічайте

Ми лише почали складний період переходу на нову платформу, одразу просимо вибачення за можливі незручності. Фактично, зараз відбувається живе бета-тестування сайту.

Для чого ми створили новий сайт? На це було кілька причин. По-перше, старому програмовому забезпеченню вже виповнилось більше 10 років, і воно застаріло в усіх сенсах цього слова.

По-друге, ми хотіли розробити платформу, яка була б швидшою та зручнішою для читачів і для авторів сайту.

Із хорошого:

  1. Сайт буде працювати на сучаснішій платформі
  2. Незабаром, коли ми підключимо всі необхідні сервіси, сайт буде працювати відчутно швидше, ніж попередня версія
  3. Дизайн! Як бачите, він простіший та, сподіваємося, більш привабливий для вас
  4. Всі наші попередні статті та новини зберігають ті ж самі адреси, що й раніше - тобто, всі посилання на них будуть працювати.

Із поганого:

  1. Низка сервісів, що були на попередній версії, поки що не працюють. Це розділи, пов'язані з реєстрацією користувачів, наприклад, коментарі та блоги. Реєстрації поки що не буде, і за це ми дуже перепрошуємо наших активних читачів, які не лише читали, але й активно коментували статті. Друзі, ми розішлемо вам спеціальне повідомлення на вашу попередню реєстраційну адресу, якщо ця ситуація зміниться! Однак наразі з наявними ресурсами ми вирішили спочатку доробити всі інші необхідні розділи сайту.

Приблизно через тиждень після першого активного тестування ми створимо зворотній зв'язок, щоб ви могли повідомляли нам про помилки (і надсилати ваші пропозиції).

Як завжди, ми дуже вдячні за вашу підтримку,

редакція "Текстів"

дизайн редакційне сайт

Знак гривні
Знак гривні