Одеса 02.05.14. Аваков і К - ось так робиться АТО

Сьогодні громадяни в Одесі показали владі приклад того як потрібно боротись з терористами. Звичайні одесити, ультрас, Самооборона, активісти, націоналісти та патріоти з різних міст України. Справжні Громадяни. Саме так, з великої літери. Їх не зупинило що ворог мав армійську вогнепальну зброю. Вони не чекали доки щось зроблять інші. Громадяни пішли і винищили ворога.

А міліціянти діяли зовсім інакше. Вони не втручались або прикривали озброєних сепаратистів. До речі, саме така поведінка є ворожим нейтралітетом. Дії міліції на Донбасі мають іншу назву - бунт. Губернатор діяв нітрохи не ліпше, покриваючи терористів та створюючи проблеми патріотам на кожному кроці.

Я впевнений, що частини з таких добровольців-громадян придушили б терористів в Словянську протягом дня. А от влада все ніяк не зробить цього вже кілька тижнів. То може у пана Авакова і К просто є якась симпатія до терористів, як у його підлеглих в Одесі...?

Чи навчить владу чомусь приклад громадян? Навряд. А пана Авакова з його підлеглими не навчить гарантовано. Терапевтичне лікування тут неможливе. Лише ампутація.

Блог: Aleks донецьк одеса тероризм сепаратизм словянськ патріот

Знак гривні
Знак гривні