Заручники терористів владу не цікавлять?

Автор: Олександр Пінчук

Загальновідомо, що террористи вже не перший день утримують заручників. Патріотів та зовсім випадкових людей. Всім відомо що їх по-звірячому катують. Над ними знущаються. А потім декого з них вбивають. Напередодні знайшли тіла закатованих патріотів - донечанина та киянина.
Іноді терорости з своєї ласки відпускають когось з бранців. Переважно через розголос в ЗМІ.

А що робить влада для звільнення бранців? Та, власне, нічого не робить. Влада не докладає ЖОДНИХ системних зусиль для збереження життя, здоровя та гідності цих громадян. Але, вибачте, саме у цьому і полягає призначення правоохоронних органів.

Владі відома точна кількість заручників.? Ні. Їх "біля десяти". Неймовірна арифметика! Було "біля десяти " заручників, двох закатували. Скільки лишилось? "Біля десяти" й лишилось... Так наче мова йде про десяток яблук.
Хто ці люди? Завдяки ЗМІ ми знаємо імена всіх журналістів та загиблих. Всі знають про захоплених спостерігачів від ОБСЄ. А інші заручники не люди? У влади є інформація по кожному з них? Та їй це не дуже й не цікаво...

Це все так дисонує зі ставленням до долі простих людей в розвинутих країнах. Там би хтось пробачив силовикам таку неувагу до долі заручників? Не думаю. Адже заручник це простий громадянин. І саме такі громадяни утримують правоохоронців з власної кишені задля того, щоб ті забезпечували їх захист. Якщо правоохоронці цього не роблять, то за що їм платять?

Але як генерали переймаються долею мирних жителів! Антитерористичну операцію, бач, проводити не можна - серед цих самих жителів буде багато жертв. Але, чорт забирай, в нас вже купа жертв і з'являються все нові і нові! Тому що терористів ніхто не зупиняє. І вони залякують, б'ють, захоплюють, катують та вбивають людей по всьому Донбасу.
Тож в цій турботі дуже мало щирості. Скоріше виправдання власних небажання та неспроможності.

Всі, хто не підтримує федерастів на Донбасі - заручники. І всім їм загрожує доля закатованих. Це реальність. І ці люди - справжні Громадяни України. Чому так? Тому що влада не бореться з терористами.

А політики замість цього шукають з терористамита та їх посібниками порозуміння. Що спільного в нас може бути з мерзенними вбивцями? В мене нічого спільного з ними немає. А якщо в Тимошенко, ригів, комі та "громадян" з Донбасу є, то вони - посібники мерзенних вбивць. І про це потрібно говорити прямо. І, вибачте, плювати мені на те, ображатимуться на це "громадяни" з Донбасу чи ні. Нехай визначаються з ким вони.

Блог: Aleks зброя донецьк донбас сепаратизм словянськ

Знак гривні
Знак гривні