Слуга народу в Лондоні погрожував українським протестувальникам

16 лютого до концертної зали у Лондоні, де відбувався концерт 95-го кварталу, із мирним протестом вийшли українські активісти. До активістів вийшли народний депутат від фракції «Слуга народу» та експродюсер компанії «Квартал-концерт» Максим Ткаченко і Міка Фаталов, один із учасників 95 кварталу. Вони поводилися відверто агресивно і вимагали від активістів піти геть.

Метою протесту було висловити незгоду із антиукраїнськими виступами шоу-групи і процесами, що відбуваються в Україні. На думку активістів, шоу-бізнес має лишатися поза політикою, і призначення на державні посади людей, що пов’язані із Кварталом 95 і Володимиром Зеленським, є корупційною практикою.

Активісти намагалися пояснити, що мають право висловити незгоду й мають право на мирний протест, оскільки живуть у демократичній країні, і такою самою хочуть бачити Україну. Розмова завершилася погрозами від Максима Ткаченка, що активістів знайдуть, і вони самі побачать, як тоді заговорять. Він також зірвав плакати, що були до того наклеєні активістами.

TEXTY.ORG.UA — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі, нам потрібна ваша підтримка. Для переказу коштів клікайте сюди

протест британія

Знак гривні
Знак гривні