Українська класика: в центрі Києва джип влетів у натовп пішоходів, одразу з'явився рішала (ВІДЕО)

П'ятеро пішоходів госпіталізовано з травмами різнього ступеня тяжкості. на перетині вулиць Саксаганського і Льва Толстого увечері 19 серпня сталася серйозна ДТП з постраждалими: зіткнулися Tesla та Range Rover.

Зауважте куплений номер 7777, знаки Одеської області

Range Rover вилетів на тротуар і зніс групу людей, двоє з них, за словами свідків, отримали серйозні травми і були госпіталізовані у важкому стані. Ще двоє отримали травми середнього ступеня тяжкості.

Очевидці стверджують, що водій Range Rover був в стані алкогольного сп'яніння. У момент удару праві двері позашляховика виявилися заблоковані, й обидва чоловіки виходили з салону через водійську сторону. Правоохоронці намагаються встановити, хто з них керував автомобілем в момент ДТП.

"За словами свідків, винуватець аварії - водій позашляховика. А тим часом на місце вже приїхала людина, яка говорить, що він і є водій Range Rover. Хоча свідки на місці кажуть, що насправді за кермом був той чоловік з рушником на голові, й він перебуває він в стані алкогольного сп'яніння":

За інерцією Range Rover вдарив ще два автомобілі за перехрестям.

Пізніше в поліції уточнили, що за інформацією служби "103", п'ятеро пішоходів отримали пошкодження. Їх госпіталізували в лікарню з травмами різного ступеня тяжкості. Водієві Tesla надали медичну допомогу на місці.

***

TEXTY.ORG.UA — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі, нам потрібна ваша підтримка. Для переказу коштів клікайте сюди

ДТП київ

Знак гривні
Знак гривні