Спонсор сепаратистів, майже-голова ОДА Одещини - бізнес-партнер Зеленського, проте «кидати какашки несправедливо»

Майбутній одеський губернатор виявився бізнес-партнером президента Володимира Зеленського. Про це сказав глава його офісу Андрій Богдан.


Хроніки реваншу. Серед новопризначених голів ОДА - спонсор сепаратистів. Інший - регіонал-українофоб

Збирач брухту Андрій Андрейчиков, який з подачі Зеленського, ймовірно, стане головою Одеської ОДА, виявився бізнес-партнером президента Володимира Зеленського.

"Одеський - це якийсь колега Володимира Олександровича. Було кілька варіантів, але цей найбільш підходить. Те, що в нього кидають какашки, абсолютно несправедливо", - відповів Богдан на запитання, хто порадив Зеленському людину, яка торгувала брухтом із Придністров'ям.

За його словами, Андрейчиков і Зеленський перетиналися "в якомусь бізнесі".

Він сказав, що Андрейчиков "має енергетику, бажання і можливість якийсь час жити за свої гроші й робити реформи". Він з бізнесу, освічений та ідеологічно вписується в систему координат команди Зеленського.

Кандидат на посаду губернатора Одеської області також є співзасновником мисливського товариства "Мисливець-2007", до складу якого входить, наприклад, Сергій Кушнір, екс-депутат Одеської міськради, який очолює партію "Родіна". До нього її очолював Ігор Марков, який перебуває в РФ, а Україні він під слідством.

Нагадаємо, що під час передвиборної кампанії Зеленський запевняв, що не допустить кумівства під час призначення на державні посади, але, ставши президентом, відразу став призначати на ключові посади своїх бізнес-партнерів, друзів, однокласників, "кварталівців" тощо.

Лівий берег

корупція реванш зеленський одещина сепаратизм

Знак гривні
Знак гривні