То яких полонених перед виборами «звільнив» Медведчук? Серед них дезетрир і водій, через кого полонили інших

Сам Медведчук визнав, що саме представники бойовиків визначали, кого саме звільняти. Нагадаємо, один з них розшукувався Україною за дезертирство. А інший - водій, який завіз у полон солдатів.

Один із переданих терористами Україні військовослужбовців - Великий - перебуває в розшуку за дезертирство. "В рамках передвиборчого піару Медведчука в Кремлі наказали своїм петрушкам з ЛДНР відпустити чотирьох українських бранців, - пише журналіст Денис Казанський.

Але і тут виявився підступ. Один із них - дезертир на ім'я Дмитро Великий. Він перебуває в розшуку, про що йдеться на сайті МВС.

Дмитро Великий - претендент на премію Дарвіна. Дезертирувавши зі ЗСУ, він поїхав на заробітки в Росію. Але тільки братушки пацифізму не оцінили і врешті призначили Великого українським диверсантом і шпигуном.

А тепер віддають його Україні, подаючи це як неймовірний успіх миротворчої місії Медведчука.

Якийсь унікальний розвод - кум Путіна за указом Путіна домовляється з маріонетками Путіна про те, що вони відпустять з полону зрадника, який працював на Путіна.

Цікаво, як вчинять із Дмитром Великим в Україні? Буде хохма, якщо заарештують".

Максим Горяїнов, про звільнення якого з полону бойовиків домовився лідер політради партії "Опозиційна платформа - За життя" Віктор Медведчук, сприяв тому, щоб у полоні в терористів так званої "ЛДНР" опинилися семеро українських військовослужбовців. Про це заявила дружина одного з полонених Олена Дуванова-Рожкова на своїй сторінці в Facebook.

"Пан Медведчук визволив одного з восьми українських військовослужбовців, які нещодавно потрапили в полон, Горяїнова Максима. Щоб усі розуміли, ця людина була за кермом і сприяла тому, щоб машина з військовими, серед яких мій чоловік, Дуванов Кім, заїхала на підконтрольну територію. Ось, кого визволяє Медведчук", - написала дружина військового.

За матеріалами Цензора

медведчук донеччина луганщина путін

Знак гривні
Знак гривні