Під АП пройшла перша потужна акція проти політики Зеленського: Капітуляції - ні! (ВІДЕО, ФОТО)

"Вова, в нас іде війна, зачекає шаурма". Під адміністрацією Президента пройшла акція-попередження проти пропонованих поступок Росії щодо Донбасу. Вона мала назву "Капітуляції - ні!" Учасники, крім іншого, принесли шину з підписом "Думай.ТЕ!", а також скандували старе-добре "Кучму геть".

Фото Тараса Шамайди:

Відео Відсічі:

За даними кореспондента Української правди, на акції були присутні кілька тисяч людей.

Люди обурені заявами голови української делегації в ТКГ Леоніда Кучми про необхідність прописати в нових домовленостях про "режим тиші" в зоні збройного конфлікту норму "не стріляти у відповідь".

Під центральним входом до АП відбулась штовханина, коли учасники акції хотіли повісили табличку "Адміністрація губернатора Малоросії", однак поліція її вирвала і порвала:

Після цього люди накинулися на поліцейського. У свою чергу, він говорить, що не дозволить символіці агресора висіти на держадміністрації:

Час від часу учасники акції вигукували "Кучму геть!" та "Вова, в нас іде війна, зачекає шаурма".

Активісти спалили білий прапор, який є символом капітуляції.

На сторінці акції в Facebook повідомляється, що метою є "введення в групу, що складає дорожню карту до Мінська, людей з ветеранів, що мають довіру у ветеранському оточенні, які б інформували про вимоги, що ставляться парламентерам в Мінську і обгрунтовували ті або інші рішення".

донеччина протест кучма зеленський луганщина війна

Знак гривні
Знак гривні