На тому самому місці, де за інформацію про Зеленського затримали активіста Відсічі, стоїть агітнамет Азова, який ніхто не чіпає

Поліція відпустила активіста Леоніда Овчаренка, якого затримали за спробу роздавати листівки з інформацією про кандидата в Президенти України Володимира Зеленського.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Як відомо, у центрі Києва 7 квітня поліція затримала активіста Леоніда Овчаренка за спробу роздавати листівки з інформацією про кандидата в Президенти України Володимира Зеленського.

У неділю, 7 квітня, о 9:00 планувалось встановити громадських агітаційний намет на цих виборах на Майдані незалежності біля Лядських воріт.

"В наметі всі охочі могли взяти листівки для поширення. В листівках буде інформація про те, ким насправді є Володимир Зеленський і якими наслідками може обернутися його президентство для України".

Після затримання активіста МВС України нагадало, що передвиборчу агітацію - як «за» так і «проти» - закон дозволяє на наступний день після офіційного оголошення ЦВК результатів голосування у першому турі президентських виборів 2019.

поліція вибори-19 зеленський

Знак гривні
Знак гривні