Нацдружини чомусь проявилися тоді, коли стало ясно, що Порошенко виходить у другий тур

"Нацкорпус" намагається реанімувати себе як партію і привернути увагу громадськості за рахунок політичних акцій.

"Для мене слово "дружинники" - це люди, які десятиліття тому допомагали міліції ловити хуліганів, роз'яснювати норми закону громадянам, слідкували за дотриманням морального кодексу та певних етичних норм. Іншими словами, підтримували порядок. Коли організації, які називають себе "дружинами", б'ють поліцію та творять безчинства, для мене це не дружини і не дружинники", - зазначив заступник глави фракції "Блок Петра Порошенка" Сергій Березенко.


Нацдружини послідовно "відпрацьовують" проти Порошенка

Водночас Березенко зазначив, що з огляду на розгул криміналу в країні, членам "Нацдружин" варто було б направити свою енергію на те, щоб "допомогти поліції" в цій ситуації.

Замість цього, зазначає заступник голови фракції БПП, ми бачимо бажання "Нацкорпусу" реанімувати свою політичну силу за рахунок політичних акцій.

"Очевидно, що це робота на конкретного кандидата чи тих кандидатів, які ні за яких обставин не визнають результати виборів. Їх же не було на вулицях раніше. Фактично це явище з’явилося в той момент, коли стало зрозуміло, що президент Порошенко беззаперечно виходить у другий тур", - підсумував він.

Цензор.

вибори-19 радикалізм порошенко

Знак гривні
Знак гривні