Путін: Російський і український народи ніколи не сварилися, у Росії є лише непорозуміння із сьогоднішнім керівництвом України

І те, що Крим віджав, для нього не значить, що "сварились" Україна і Росія. Так собі, невеличке "непорозуміння" з конкретною владою.

Президент Росії Володимир Путін під час візиту до окупованого РФ Криму у понеділок, 18 березня, заявив, що “російський та український народи ніколи не сварилися”, а непорозуміння у нього “лише з українською владою”.

Про це повідомляє журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов.

“Упевнений на сто відсотків, що українці не відчувають в Росії якесь обмеження, ні в чому, абсолютно. І зокрема в Криму, упевнений. Російський і український народи ніколи не сварилися. І зараз вони, на моє глибоке переконання, у сварці не перебувають”, — стверджує Путін.

Російський президент заявляє, що у нього є лише непорозуміння із “сьогоднішнім керівництвом України”.

“У нас нерозуміння тільки з сьогоднішнім керівництвом України, з яким навряд чи можна зварити кашу і домогтися якогось позитивного розвитку наших відносин. Те, що вони творять, іноді просто викликає острах і здивування, так і хочеться запитати українською: “З глузду з’їхав чи що?”. Тому, як тільки здоровий глузд переможе, ми на рівні керівництва теж будемо вибудовувати відносини”, — сказав Путін.

Новинарня

крим анексія окупація путін

Знак гривні
Знак гривні