Як соцмережі реагували на самовисунення Зеленського через канал Коломойського (ФОТО)

Як відомо, 31 грудня о 23.55 на каналі 1+1 олігарха Коломойського транслювали самовисунення коміка Зеленського у президенти, а передноворічне вітання чинного Президента перенесли і показали вже після опівночі.

Артист і художній керівник «Студії Квартал 95» Володимир Зеленський заявив, що візьме участь у наступних виборах президента України. Про це він сказав під час трансляції новорічного ефіру програми «Вечірній квартал». «1+1» показав його заяву в той же час, коли інші канали транслювали привітання глави держави. При цьому традиційне привітання президента України показали уже в перші хвилини 2019 року.

Медіаексперт Наталя Лігачова також несхвально відгукнулась на поведінку телеканалу 1+1.

Спортивний журналіст Костянтин Андріюк пише: «​[Коломойськи] попер війною на Порошенка, бо вже прорахував завчасно всі ризики. А глядач, якого плюси так дбайливо виховують, 95 кварталами та іншими подібними продуктами, все одно це «​схаває»​.

Прихильники абсолютних прав приватних власників (відомі на постсовку як "атланти") виправдали поведінку Коломойського:

Блогер Юрій Гудименко у саркастичній формі говорить про зв'язок Володимира Зеленського із олігархом Ігорем Коломойським (власником каналу «1+1»).

"Циніки" заговорили про досконалий піар-хід, який "витиснув" Порошенка і зробив будь-яку його реакцію смішною:

Багато хто навіть впевнений, що це був епатажний і своєрідний жарт Володимира Зеленського, або ж своєрідний анонс нового сезону відомого серіалу.

***

31 грудня в Україні офіційно стартувала виборча президентська кампанія. Хто боротиметься за пост глави держави, остаточно ясно стане тільки 3 лютого, хоча раніше про свої плани поборотися за президентське крісло заявляли близько 40 кандидатів.

За матеріалами Радіо Свобода і Сєгодня

соцмережі коломойський зеленський вибори говорильня змі

Знак гривні
Знак гривні