Як у Раді билися через Медведчука (КОМІКС, ВІДЕО)

За допомогою спеціального інструменту ми перетворили сьогоднішню бійку в Верховній Раді між "Опоблоком" і "Нарфронтом" на комікс:

Ось, як це відбувалося:

Бійка виникала після голосування за законопроект, який дозволить перейменувати УПЦ МП з вказанням її на приналежність до Росії. В цей час декілька депутатів із фракції “Опозиційний блок”, серед яких Вадим Новинський та Нестор Шуфрич, підійшли до президії та трибуни парламенту і вимагали оголосити перерву.

Шуфрич підійшов до трибуни, де “Народний фронт” прикріпив плакат проти голови «Українського вибору» Віктора Медведчука, і зірвав його.

До Шуфрича підбігли депутати із фракції “Народний фронт”, зокрема Юрій Береза, і розпочалася бійка. У сутичці брали участь депутати від обох фракцій. Вона тривала недовго, тому що решта депутатів розтягнули тих, хто бився.

Після цього голова парламенту Андрій Парубій на вимогу двох фракцій оголосив перерву, яка за часом майже збігається із перервою, передбаченою Регламентом ВР, - з 14.00 до 16.00.

На парламентській трибуні вже кілька днів висить плакат, на якому зображений Медведчук за гратами і написано “Агента Путіна Медведчука під суд!”.

Рада гумор медведчук мистецтво краса

Знак гривні
Знак гривні