У депутата Опоблоку знайшли поле конопель. Каже, сіяв не він, так уже було (ФОТО)

На сесії Одеської обласної ради депутат від "Опоблоку" Анатолій Чередниченко намагався переконати колег, що він не вирощував коноплі і не є наркобароном.

За словами Чередниченка, він орендував поле, вже засіяне коноплями. При цьому орендує він його у держави, - пише Думська.

Те саме поле

"Питання про це саме по собі є абсурдним. Робочі саме намагалися переорати землю і позбутися бур'янів", - заявив Чередниченко.

За словами депутата, зробити його наркобароном намагаються правоохоронні органи.

Водночас глава Одеської обладміністрації Максим Степанов зазначив, що поліція зобов'язана була відреагувати на поле конопель.

"Не треба розповідати про якісь репресії, - зазначив Степанов. - Ростуть гектари конопель, а Національна поліція не мусить, по-вашому, ніяк не реагувати?"

Нагадаємо, велику плантацію конопель виявили на початку серпня біля села Кислиця Ізмаїльського району.

Поле перебувало на території аграрно-рибогосподарського кооперативу "Придунайська нива", очолюваного депутатом Одеської облради від "Опоблоку" Анатолієм Чередниченком.

Під час обшуку правоохоронці вилучили понад 75 тисяч кущів рослин роду конопель. Росли посіви смугою завширшки близько 15 метрів уздовж каналу в заростях очерету. Загальна площа їх сягала 2 га.

В очеретах

Ближче

маразм кримінал одещина гумор краса

Знак гривні
Знак гривні