Невдовзі з'явиться прямий поїзд Львів-Люблін

Міністри інфраструктури України та Польщі домовились розширювати залізничне сполучення між країнами, зокрема започаткувати регулярне залізничне сполучення між Львовом та Любліном.

Про це повідомляє Громадське з посиланням на прес-службу Мінінфраструктури.

«Ми надзвичайно втішені прогресом, якого досягли на рівні профільних міністерств України і Польщі. Пряме залізничне сполучення між Україною і Польщею, започатковане 2016 року, — приклад успішної реалізації українсько-польських проектів. І наразі обидві країни активно працюють над розширенням залізничного сполучення», — повідомив міністр інфраструктури Омелян.

Як зазначається, під час зустрічі міністри домовилися про проведення у жовтні засідання двосторонньої групи, що працюватиме над питаннями розширення залізничного сполучення між Україною та Польщею.

«Міністр інфраструктури України підтвердив, що наразі триває робота над двома проектами: відновлення функціонування залізничного сполучення за напрямком Перемишль— Мальховіце—Нижанковичі та започаткування регулярного пасажирського залізничного сполучення між Львовом та Любліном», — йдеться у повідомленні Мінінфраструктури.

залізниця польща

Знак гривні
Знак гривні