Власники сірих євроблях заблокували центр Києва, спричинивши затори по всьому місту (ВІДЕО)

Водії автомобілів на єврономерах, які намагалися за "сірими" схемами ухилятися від сплати податків і зборів, тепер на знак протесту проти спроб із цими сірими схемами боротися заблокували центр Києва.

Про акцію повідомляють на сторінці «Авто Євро Сили» у Facebook. Вони кажуть, що виступають проти "грабіжницьких схем розмитнення".

Кілька сотень автомобілів на європейських номерах перекрили проїзд від метро «Арсенальна» до Європейської площі. Це спричинило затори, рух у центрі фактично заблоковано.

Як передає «Київ Автомобільний» у Facebook, проїзд буде значно ускладнений маршрутом проведення безстрокової акції, зокрема, заблоковані Кабінет Міністрів України, Верховна Рада, вул. Грушевського, вул. Шовковична, вул. Садова, вул. Липська, вул. Інститутська, Урядовий квартал.

Блокування центру Києва призвело до заторів по всій столиці. Крім центру, затори паралізували Дарницький міст, міст Патона, Набережне шосе, бульвар Дружби Народів, Повітрофлотський проспект, вул. Борщагівську, частину проспекту Перемоги.

За словами очільника поліції Києва Андрія Крищенка, під Верховною Радою мітингують близько 2-2,5 тисяч людей.

Раніше очільниця комітету з питань податкової та митної політики Ніна Южаніна («БПП») зареєструвала у парламенті законопроекти, що зменшують акцизи на розмитнення автомобілів, зареєстрованих в інших державах.

протести податки транспорт київ автомобілі

Знак гривні
Знак гривні