Бабченко про критиків спецоперації: Дорогая пресса Британии! А иди, пожалуйста, нах..й

Російський журналіст Аркадій Бабченко здивований тим, що багато хто вірить, що спецоперація з інсценуванням його смерті була проведена нібито безпричинно.

Про це він написав на своїй сторінці в Фейсбуці, передає Цензор.НЕТ.

"А найцікавіше, яка гігантська кількість осіб, виявляється, відразу готова повірити, що ось сидять у країні, яка воює, дорослі, які відбулися, загалом, люди - один там журналіст (ну, цей ще ладно, довбо#б був, довбо#бом і помер), оперативники, які роками не вилазили з фронту і проводили операції в тилу противника, бійці "Альфи", керівники департаментів державної служби безпеки, керівник найбільшої державної служби безпеки країни, яка воює, врешті-решт Президент (!) країни, яка воює, і такі - та, шось нуднувато.

Робити геть нєфіг. ОБСЄ? Пох@й. Введення миротворців на Донбас? Туга. Виграний у "Газпрому" суд? Та ну, нецікаво. О! А розмалюймо Бабченку спину кров'ю, в ніс згустків напихаємо, відвеземо в морг і скажемо, що так і було? І всі такі – бл#, ох#єнно, робімо! Робити щось реально більше нєфіг - ресурсів вагон, людей вагон, ну, подумаєш, відірвемо просто херову хмару народу від роботи - зате поржемо ж! Ну, добре в Росії - там у що завгодно вже повірити можна. Я сам там уже у що завгодно вірю. Але в країнах з неспотвореним світосприйняттям ... Саме так воно все і було, так", - написав він.

"Бажаю всім високоморальним неприйнятникам потрапити в таку ж ситуацію - нехай покажуть прихильність принципам високої моралі і помруть з гордо піднятою головою, неприпустимо не вводячи ЗМІ в оману. Ну, щоб справи зі словами не розходилися. Успіхів, удачі, кілера вам під двері - вірю у вас, хлопці, ви не зганьбите!" - додав він, коментуючи висловлювання про неприпустимість подібних інсценувань.

""Від інсценування вбивства Бабченка більше шкоди, ніж користі"- дорога пресо Британії! А йди, будь ласка, нах#й, а? А хочете користі - дайте мені британський паспорт і захист. Ось тоді і будете мене вчити, як рятувати свою сім'ю", - зазначив Бабченко.

Джерело: Цензор

бабченко

Знак гривні
Знак гривні