Українець став на Євробаченні 17-м із 26. Перемогла ізраїльтянка (ВІДЕО)

Вчора, 12 травня, в Лісабоні (Португалія) завершився фінал Євробачення 2018. Перемогла у конкурсі співачка Нетта з Ізраїлю. Представник України Melovin посів 17-те місце із 26 можливих.

Про це пишуть Новий час і Громадське.

Зазначимо, що для нашого Melovin'а бали журі та оцінки телеглядачів кардинально відрізнялися. У сумі від членів журі з усіх країн український конкурсант отримав лише 11 балів, тоді як народ дав музикантові 119 балів.

Як за Melovin'а голосували члени журі:

Азербайджан - 6 балів

Молдова - 5 балів

Як за Melovin'а голосували телеглядачі:

Вірменія - 4

Азербайджан - 8

Білорусь - 12

Болгарія - 1

Кіпр - 2

Чехія - 12

Македонія - 4

Франція - 4

Грузія - 8

Ізраїль - 7

Італія - ​​8

Латвія - 3

Молдова - 10

Чорногорія - 7

Польща - 12

Португалія - ​​4

Росія - 8

Сан-Марино - 5

Отож, згідно з балами журі, Україна отримала б останнє місце, але, на думку телеглядачів, наш Melovin посів би сьоме місце.

Перемога Ізраїлю

Наступне Євробачення відбудеться в Єрусалимі завдяки перемозі представниці Ізраїлю:

Netta стала цьогорічною переможницею пісенного конкурсу Євробачення, який проходив у Лісабоні. Дівчина виступала з піснею «Tоу».

Ще перед фіналом Євробачення букмекери пророкували Нетті Барзілай перемогу. На Євробачення-2018 дівчина потрапила після того, як перемогла у п’ятому сезоні співочого шоу HaKokhav HaBa, що в перекладі означає «Наступна зірка». З другого сезону переможці шоу отримали можливість представляти країну на Євробаченні.

Нетта виступала разом з електронним музичним інструментом, що має назву лупер — з його допомогою можна записати звук та змінювати його.

Нетта Барзілай народилася у містечку Год-га-Шарон у Центральному окрузі Ізраїлю, де живе і нині. Їй 25.

У 2016 році співачка стала однією із засновниць та солісткою гурту The Experiment. Протягом двох років ансамбль гастролював Ізраїлем зі своїми концертами-імпровізаціями.

мистецтво ізраїль музика україна

Знак гривні
Знак гривні