Не несподіванка: Заарештована Савченко натякає, що йтиме в Президенти (ВІДЕО)

На сторінці народної депутатки Надії Савченко опублікували відео, в якому вона заявляє про можливу участь у виборах президента Україні, - передає Громадське. - «Прийде час, і я стану кандидатом в президенти України, але ваше рішення мені потрібне вже сьогодні», — ідеться в ролику. Відео мало бути зняте до її арешту:

У коментарях під відео публіка розділилася - коментарі варіюються від "дурне, з ким ти йдеш?" до "слава Надії".

Зауважимо, що в попередніх постах сторінка Савченко називає чисто кримінальну справу проти неї "політичним тиском". Нова заява може бути підкріпленням цієї "позиції захисту".

23 березня Надію Савченко взяли під варту на 2 місяці без можливості застави. Під час засідання суду Савченко заявила про початок голодування.

22 березня Верховна Рада дала дозвіл на затримання та арешт депутатки Савченко. Генпрокурор Луценко оголосив підозру Савченко.

Перед цим Луценко показав у сесійній залі парламенту фільм з доказами того, як Савченко вивозила зброю з окупованих територій для теракту у Києві. Він також стверджує, що гроші на підготовку теракту Савченко давав екс-переговорник щодо звільнення заручників Володимир Рубан.

савченко говорильня кримінал

Знак гривні
Знак гривні