Кортеж, скоріш за все, Порошенка збив 87-літнього пенсіонера в центрі Києва (ФОТО, ВІДЕО)

На перехресті вулиць Шовковичної та Інститутської в центрі Києва службовий автомобіль з кортежу збив пенсіонера 1930 року народження, повідомила прес-служба поліції Києва.

Про це пише Радіо Свобода.

«Службовий автомобіль поліції під час руху в кортежі, який супроводжував особу, щодо якої здійснюється державна охорона, збив пішохода: чоловік раптово вийшов на проїжджу частину вулиці на заборонений сигнал регулювальника», – заявили в поліції.

Згідно з повідомленням, правоохоронці, які перебували в автомобілі, надали потерпілому першу медичну допомогу та викликали лікарів.

Чоловіка доправили до лікарні. ​За попередньою інформацією медиків, у потерпілого – перелом ноги та струс головного мозку.

ЗМІ з посиланням на джерела повідомляють, що автомобіль був з кортежу президента Петра Порошенка. Його речник Святослав Цеголко у Facebook не підтвердив, але і не спростував цю інформацію.

«Незалежно від сигналу регулювальника, йдеться про літню людину. Президент шкодує через ДТП з поліцейським автомобілем і вже доручив надати постраждалому всю необхідну допомогу», – написав Цеголко.

У Національній поліції України порадили Радіо Свобода звернутися з питанням з приводу особи, автомобіль з кортежу якої потрапив у ДТП, до Управління державної охорони.

поліція ДТП порошенко

Знак гривні
Знак гривні