#зустрінь_своїх. У соцмережах закликають зустріти в Борисполі звільнених з полону

74 українських військових та цивільних громадян, яких сьогодні, 27 грудня, мають звільнити з полону за обміном, урочисто зустрінуть в столичному аеропорту “Бориспіль”.

Таку акцію поширюють у соцмрережах через хештег #зустрінь_своїх.

Як відомо, процедура обміну на Донбасі має початися о 12:00. Прибуття літака зі звільненими до Києва на військове летовище “Борисполя” очікується до 19:00.

“Зі станції метро «Бориспільська» (зелена гілка) приблизно з 17:00 ходитимуть безкоштовні автобуси прямо до місця зустрічі. Можна доїхати своїм ходом на авто чи попутками, але врахуйте, що це не знайомий всім аеропорт «Бориспіль», а військовий аеродром, який знаходиться далі від повороту на цивільний аеропорт!” – пише в соцмережі організатор ФБ-події Юрій Гудименко.

“По-перше, тепло одягніться. Це не термінал з VIP-зоною і кавою по сто гривень за чашку. Тому беріть з собою термоси з гарячим чаєм, а ще – прапори, кульки, квіти і плакати, якщо захочете. Для людей це неймовірне свято, друге народження”, – додає ініціатор, якого масово підтримують громадські активісти й ветерани АТО.

“А ще, якщо зустрінете завтра ввечері між Борисполем і Феофанією колону характерних автобусів – помахайте руками або посигнальте, якщо за кермом. Хлопцям буде приємно”, – зазначив також дописувач.

Новинарня

війна київ герої київщина

Знак гривні
Знак гривні