Time обрав Людиною року жінок і чоловіків, які заговорили про сексуальні домагання

Журнал TIME вибрав персоною року колективного «порушника мовчання» — тих, хто відкрито заявив світові про домагання, зокрема, у Голлівуді.

Про це повідомляє Громадське.

На обкладинці видання зображені акторка Ешлі Джадд, співачка Тейлор Свіфт і колишня інженер Uber Сьюзен Фоулер.

До списку увійшли також акторка Аліса Мілано, режисер Блейз Кодбе Лібман, акторка Роуз МакГоун і анонім — збірний образ жертв, які так і не розкрили свою особистість.

Людину року обирає «редактор Time». Це звання присуджується людині або групі людей, чий вплив на новини протягом року був найбільшим.

Раніше Netflix оголосив про звільнення актора Денні Мастерсона, звинуваченого в зґвалтуваннях. Мастерсон більше не зніматиметься в серіалі «Ранчо», де він грав одну з головних ролей.

У жовтні десятки жінок звинуватили у сексуальних домаганнях продюсера Гарві Вайнштейна. Серед них актриси Анджеліна Джолі та Ґвінет Пелтроу, які також звинуватили Вайнштейна в домаганнях і розповіли, коли і за яких обставин це сталося.

Пізніше голлівудська акторка Макгоун звинуватила продюсера Вайнштейна в зґвалтуванні.

У сексуальних домаганнях також звинуватили акторів Кевіна Спейсі, Дастіна Хоффмана та стендап-коміка Луї Сі Кея. 14 листопада вшосте звинуватили в сексуальних домаганнях Буша-старшого.

Через велику кількість заяв щодо сексуальних домагань у Лос-Анжелесі створять підрозділ з розслідувань сексуальних домагань у Голлівуді.

скандал сша суспільство медіа змі

Знак гривні
Знак гривні