Філатов призначив головою поліції беркутівця замість правосека. На критику відповів матом (ФОТО)

Мер Дніпра Борис Філатов призначив головою муніципальної поліції колишнього співробітника “Беркута”, про що сам написав у “Фейсбук”.

“Я беру на роботу в міськвиконком командира дніпропетровського “Беркута” часів Майдану – Андрія Ткаченка. Тепер він, а не правосек і доброволець Кирило Харахулах, буде командувати муніціпалами. Ми живемо у складний час. Який потребує професіоналів”, – заявив Філатов.

Міський голова підкреслив, що не має наміру виправдовуватися за своє рішення та вважає Ткаченка професіоналом, - пише Новинарня.

За словами Філатова, колишній співробітник “Беркута” “зупинив непоправне, коли з Консерваторії снайпер почав стріляти в дніпровських “беркутів” і поранив шістьох осіб”, а в 2014 році в якості командира полку ППС організував у Дніпрі ефективну систему безпеки від терактів.

“Це “realpolitik”, господа хороші, і вона буде складніша за кришталеві ілюзії та шмарклі у “Фейсбуці”. А ще я хочу навести в моєму рідному місті порядок. І я його наведу. Навіть якщо з Тернополя й Торонто мене проклянуть”, – написав Філатов.

Свій допис він назвав “зради пост” і передбачив негативний розголос, так само, коли він минулого року призначив своєю заступницею з соціальних питань керівника міської організації “Опозиційного блоку” Світлану Єпіфанцеву.

поліція дніпро скандал беркут

Знак гривні
Знак гривні