П'ята колона розхитує ситуацію в Маріуполі перед 9 травня

Представники російських спецслужб на Донбасі намагаються розгойдати ситуацію в Маріуполі напередодні травневих свят, заявляє глава обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

"Є спроба деяких сил, передовсім прихованої агентури "рашки", розгойдати ситуацію в першу чергу в Маріуполі перед Днем пам'яті загиблих у Другій Світовій війні... Але у нас є адекватна відповідь. І навіть той, хто задумав це зробити, повинен знати, що кара буде невідворотною... У нас досить в арсеналі сил, засобів і заходів для припинення будь-якого розгойдування ситуації", - заявив він, додавши, що на підконтрольній Україні частини Донецької області буде панувати спокій.

Також чиновник розповів про поточну ситуацію в Авдіївці, яка через обстріли бойовиків регулярно залишається без централізованого електропостачання.

"Що стосується Авдіївки, там є проблема: російська сторона досі не дає дозволу на проведення ремонтних робіт. Хоча ми знаємо, де є прорив. Там 15% Авдіївки є, тому що одна фаза перебита, друга коротить. Змушені приблизно 15 % постійно мати віялові відключення. Генератори працюють у лікарнях, школах, дитсадках, всюди у соціальних об'єктах", - повідомив Жебрівський.

Напередодні СБУ відзвітувала про перекриття чергового каналу фінансування "ДНР".

Нагадаємо, на травневі свята поліція Донецької області перейшла на посилений режим несення служби.

Цензор

донеччина провокації кремль

Знак гривні
Знак гривні