Більше безумства: у Раді зареєстрували законопроект про заборону абортів

У Раді зареєстрували законпроект, який забороняє робити аборти, а штучне переривання вагітності стане можливим лише за медичними показаннями або якщо зачаття відбулося в результаті зґвалтування.

Від редакції: ми вважаємо, що цей "свіженький" безумний законопроект (що зв"явився від 27 березня) спрямований на перемикання уваги з тим, що відбувається з е-декларуванням або безпрецендентною по нахабству спробою газового кидка від НКРЕ.

Законопроект №6239 про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обмежень щодо проведення операцій штучного переривання вагітності (абортів) зареєстрований у Верховній Раді в понеділок, а текст документа на сайті парламенту опублікували 27 березня, повідомляє Інформатор.

Документ передбачає, що аборт може бути проведений в установах охорони здоров’я, якщо вагітність несе пряму загрозу життю вагітної жінки, при за наявності медичних показань щодо патології плоду, несумісної з життям дитини після народження, а також якщо зачаття відбулося в результаті зґвалтування.

Ініціатором законопроекту є Голубов Дмитро Іванович, депутат з Одеської області, який входить до фракції партії "Блок Петра Порошенка".

законопроект

Знак гривні
Знак гривні