Суд у Кропивницькому виправдав суддю, який п'яним тікав від поліції (ФОТО, ВІДЕО)

Апеляційний суд Кіровоградської області задовольнив апеляцію засудженого судом першої інстанції одіозного суддю Олексія Галагана, який п'яним намагався втекти від поліції.

Тим часом за версією ІСТВ Галаган потрапив до топу одіозних осіб в Україні.

І Галаган, і поліція знали рішення суду, тому їх не було в день оголошення рішення, - вважає директор «Центральноукраїнського антикорупційного офісу» Андрій Лаврусь.

По апеляції очевидно домовилися завчасно. Рішення було відоме. За 30 хв. не реально надрукувати 10 сторінок тексту. Тому Галаган не прийшов, взяв лікарняний. Думаю боявся ганьби і позору. Адвокат Буряк вів себе спокійно. Хоча у першій інстанції він нервував, кидав репліки і т.д. Батько судді Галагана, екс-прокурор перебував весь час під судом.

Оскільки всі вони знали рішення на свою користь, тому залучили спецпризначенців та побільше Грифону, щоб втихомирювали громадськість в разі появи протесних акцій.

Ще один момент. Голова апеляційного суду Валерій Драний - пішов у відпустку, за версією його секретаря.

Між тим, коли в суді першої інстанці суддю засудили, присутні аплодували:

Раніше громадські активісти приходили до судді Галагана на його робоче місце з "горілкою" та кермом.

На суддю Галагана поліція склала одразу три протоколи: А саме: за ст. 130 ч.1(Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння), до якої долучено протокол за ст.185 (злісна непокора працівникам поліції і за ст. 122 ч. 2 (Невиконання водієм вимоги працівника поліції).

Після цього Галаган сів до автомобіля та намагався втекти від працівників поліції:

Громадські активісти Кропивницького звертатимуться до Вищої ради юстиції, аби покарати суддю Кіровського районного суду м.Кропивницького Олексія Галагана, який збрехав під присягою.

«Фактично він збрехав під присягою. Сказав, що був тверезий у той час як суд довів зворотне. З покази свідків, відеодокази. Моя думка, що його місце точно не в суді. Я не уявляю як він буде виносити рішення іменем України», - прокоментував Андрій Лаврусь.

За матеріалами кропивницького інформаційного порталу "Гречка".

скандал поліція галаган суд кіровоградщина

Знак гривні
Знак гривні