П'яному Федорку в лікарні таки вручили підозру щодо ДТП

Колишньому директору “Укрзалізниці” з вантажних перевезень і логістики Івану Федоркові вручили повідомлення про підозру у справі щодо дорожньо-транспортної пригоди, в якій постраждала родина фотокореспондента Максима Левіна.

“Представники прокуратури розповіли, що їм вдалося вручити повідомлення про підозру панові Федорку. Він її брати відмовлявся, оскільки в нього не було на той момент адвоката. Закон дозволив представникам прокуратури вручити цей документ при двох свідках”, – зазначив Левін, якого цитує Новинарня.

При цьому фотожурналіст підкреслив, що Федорко відмовляється давати будь-які свідчення щодо дорожньо-транспортної пригоди.

Відомо, що у відомчому шпиталі, куди він сховався, з екс-директором “Укрзалізниці” працюють слідчі; про перевезення його з лікарні мова поки не йде. Лікарі зафіксували у менеджера забої м’яких тканин і шоковий стан. Аналіз крові був зроблений вранці, коли Федорко відійшов від шоку.

Нагадаємо, 3 липня в автомобіль фотокореспондента “Лівого берега” Максима Левіна, в якому перебували його син і дружина, на дорозі Боярка-Забір’я влетіло авто Audi Q7 п’яного співробітника “Укрзалізниці” Івана Федорка. У лобовому зіткненні серйозно постраждали дружина й син Левіна. Винуватець після цього втік із лікарні.

Укрзалізниця” оперативно відсторонила, а потім і звільнила Федорка з керівної посади.

левін федорко скандал ДТП

Знак гривні
Знак гривні