Старий міліціонер на BMW протаранив авто. 4 загиблих (ФОТО)

Старий міліціонер, перейменований у поліцейського (служба держохорони), на BMW убив чотирьох людей у Миколаєві.

«23-річний водій автомобіля BMW, співробітник поліції охорони, рухаючись по проспекту Леніна в напрямку вулиці Пушкінська, в районі перехрестя з вул. Рюміна не впорався з керуванням та зіткнувся із двома припаркованими транспортними засобами – мікроавтобусом та легковиком. Внаслідок автоаварії загинули пасажири автомобіля BMW – два чоловіка та дві жінки», – йдеться в повідомленні, яке цитує Громадське.

В результаті аварії чотири пасажири автомобіля BMW – два хлопця і дві дівчини – загинули на місці. При цьому, троє пасажирів від потужного удару вилетіли з автомобіля.

Водій BMW не впорався з керуванням і врізався в припаркований біля узбіччя мікроавтобус «Газель», який, у свою чергу, вилетів на тротуар і вдарив Mercedes, який стояв на узбіччі.

«Водія, із діагнозом «політравми», госпіталізовано до медичного закладу, відібрані біоматеріали, очікується на результати експертизи», – повідомляє поліція.

Прокуратурою Миколаївської області розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.3 ст.286 КК України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами», санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

миколаївщина ДТП кримінал мвс

Знак гривні
Знак гривні