ДЕЯКІ беркутівці, попри низькі бали, потрапили до поліції (ОНОВЛЕНО)

Більшість бійців колишньої третьої роти київського "Беркута", незважаючи на низькі тестові бали, успішно пройшли співбесіду для прийому на службу до Національної поліції.

Про це повідомив член атестаційної комісії, активіст "Автомайдану" Олександр Кравцов на своїй сторінці у facebook .

"Звільнили лише одіозного заступника Антонова (Євген Антонов, командир третьої роти "Беркута") і ще одного нерадивогого рядового", − написав Кравцов.

Він також зазначив, що більшість колишніх "беркутівців" отримали низькі тестові бали, однак члени комісії поставилися до них лояльно, оскільки багато хто з бійців отримали статус учасника АТО.

Нагадаємо, в липні поточного року генпрокуратура передала до суду справи щодо чотирьох екс-керівників "Беркуту", серед них – Євгена Антонова та Андрія Дидюка, які були відсторонені, але потім поновлені на посадах за клопотанням підлеглих голови МВС Арсена Авакова.

При цьому, раніше повідомлялось, що зокрема серед керівництва міліції Києва, 80% складу не пройшли атестацію для служби в поліції.

ОНОВЛЕНО

Волонтер й учасник конкурсної комісії Cаша Кашчук спростовує, що в поліції масово залишаються "беркути":

Внимание! В СМИ сегодня гудит информация о том, что одна из комиссий оставила в полиции чуть ли не роту беркута.

Сегодня по этому вопросу среди волонтеров был жесткий разбор и выяснение обстоятельств.

Только сейчас чуть успокоился (вчера всю ночь не мог заснуть после того, как прочитал вчера в фб пост одного из членов комиссии).

Хочу успокоить и вас. Прошу и СМИ уточнить информацию.

Вполне понимаю тех, кто подумал, что тут пропустили целую роту.

На самом деле все совсем не так. Действительно, несколько человек одна из комиссий оставила на должностях. Ситуации по ним неоднозначные...

Еще разбираемся, но поверьте мне на слово, кто меня знает, зрады там нет. Никто никому ничего не прощает и не спускает. Всё пока хорошо.

Волна, которую сейчас по этому вопросу раздувает пресса, может иметь очень негативные последствия, а реальные причины этой бури, как оказалось, преувеличены и раздуты.

поліція скандал беркут мвс

Знак гривні
Знак гривні