Янукович опинився в топ-3 корупціонерів світу, яких хочуть покарати люди (ЛІНК)

Станом на 23 грудня більш ніж 5000 осіб віддали свій голос за те, щоб корупційний кейс екс-президента України Віктора Януковича розслідували найкращі детективи світу, - передає Transparency.

Це третє місце. Розслідування буде проводитися для справ, які займуть перших два місця. Закликаємо небайдужих мобілізуватися та допомогти покарати головного українського корупціонера. Для цього треба проголосувати за нього на сайті www.unmaskthecorrupt.org!

За 15 днів голосування, з 9 по 23 грудня, більш ніж 5000 осіб віддали свій голос на сайті www.unmaskthecorrupt.org за те, щоб корупційний кейс екс-президента України Віктора Януковича розслідували найкращі детективи світу. Він опинився на третьому місці, поступившись сенатору Домініканської республіки Феліксу Баутіста з 5369 голосами та державній компанії Бразилії «Петробрас» з 8447 голосами.

Голосування за різними номінаціями триває до 10 лютого. Після підбиття підсумків організатори конкурсу сконцентруються на двох найбільш кричущих випадках корупції, які оберуть люди.
Українське правосуддя поки що не дійшло до покарання Януковича. Закликаємо вас проголосувати за нього, і нехай найкращі юристи та активісти світу розслідують справу українського екс-президента! Нижче – детальна інструкція, як проголосувати:

янукович корупція

Знак гривні
Знак гривні