Скандал із Динамо: що загрожує команді за расистський інцидент фанів у Києві? (ВІДЕО)

Під час матчу Ліги чемпіонів "Динамо-Челсі" 20 жовтня на Олімпійському в Києві, як повідомляє британська The Guardian, було зафіксовано факт масового побиття чорношкірих фанів.

УЄФА відкрив дисциплінарну справу щодо "Динамо" за побиття фанами темношкірих фанатів. Головред спортивного сайту "Трибуна" вважає

Київське "Динамо" і ФФУ проводять і власне розслідування нападу фанатів на темношкірих глядачів у матчі проти "Челсі".

"Зараз "Динамо" проводить розслідування разом із співробітниками правоохоронних органів, для чого взяті копії відеозйомки з диспетчерської кімнати "Олімпійського".

Також досягнута домовленість про зустріч з фанатами. Підключився до питання і комітет ФФУ зі стадіонів та безпеки проведення змагань", - розповів віце-президент ФФУ Ігор Кочетов.

За його словами, FARE жодних вимог щодо санкцій не озвучував. У ФФУ навіть говорять про "провокації" - мовляв, чорні спеціально прийшли, щоб ультрас їх побили.

Користувач ФБ Денис Пілаш пише: Натовпи народу щодня проїзжають по ескалаторам в київському метро, не звертаючи жодної уваги на динамівські стікери з кельтськими хрестами та "white boys club".

І от нацики із динамівських фан-клубів напали на афроукраїнських вболівальників на трибуні - "Динамо" ж бо тільки для білих.

Знову буде відстоювання посконного східноєвропейського расизму, вигорожування нациків і ниття про ФАРЕ і Ґардіан як "руку Москви".

скандал динамо фани спорт футбол

Знак гривні
Знак гривні