Міліцію Одещини очолить грузинський генерал, інвестиції залучатиме Саша Боровик

Гія Лордкіпанідзе раніше був заступником міністра внутрішніх справ Грузії.

ГУ МВС в Одеській області очолить генерал з Грузії, заявив голова Одеської ОДА Михайло Саакашвілі.

"Буде новий керівник обласного УВС. Після довгих роздумів, у тому числі і консультацій із президентом, я прийняв рішення його теж імпортувати. Це як виняток, інших ми будемо знаходити на місці. Ми рекомендували генерала поліції з Грузії", - заявив Саакашвілі на прес-конференції у вівторок.

Крім того, глава області заявив, що прискорить запуск патрульної служби в Одесі. За його словами, в останніх числах серпня служба повинна запрацювати. Саакашвілі додав, що це допоможе успішному проведенню туристичного сезону.

Відомий юрист й економіст Саша Боровик займеться організацією конференції щодо залучення інвестицій в інфраструктуру Одеси, заявив голова Одеської обладміністрації Михайло Саакашвілі.

"Саша допомагатиме нам зараз координувати, тобто ми зараз будемо робити велику конференцію, для народу робити, для міжнародних організацій, щоб вони гроші вклали в інфраструктуру Одеси", - сказав Саакашвілі на прес-конференції у вівторок.

Крім того, Саакашвілі повідомив, що глави всіх 26 райадміністрацій Одеської області будуть обрані на конкурсі, як і голова обласної митної служби.

саакашвілі міліція реформи одещина

Знак гривні
Знак гривні