Міноборони у співпраці з волонтерами виготовило якісні аптечки. Пожертвувати на них можете й ви

На фронт вперше передано понад чотири тисячі медичних аптечок українського виробництва, укомплектованих Міністерством оборони України спільно з благодійними фондами "Крила Фенікса" та "Рятуємо життя разом", - пише Укрінформ.

Пожертвувати на аптечки можна тут

"13 березня вперше у зону проведення АТО передано понад 4 тисячі медичних аптечок українського виробництва. Їх розподілять у 3 мобільних шпиталі: Вінницький, Львівський та Одеський", - йдеться у повідомленні.
Як запевнив заступник директора Військово-медичного департаменту Міноборони України полковник Олег Ляшенко, наразі ця аптечка є "ідеальним варіантом і за ціною, і за якістю".

Аптечки укомплектовані наявними на військово-медичних складах компонентами, а футляри для них шили волонтери. Для кожного з десяти найменувань ліків та медичних виробів у ньому виділені окремі комірки, як це заведено у країнах НАТО. Крім того, кожна аптечка містить вкладиш-опис з призначенням кожного компонента.

Військове відомство розпочало процедуру закупівель наступної партії медичних аптечок, зокрема футлярів та необхідних комплектуючих, яких немає на складах. Загалом планується придбати 47 200 таких аптечок, щоб забезпечити ними всіх військовослужбовців, які відправлятимуться у зону АТО.

армія АТО

Знак гривні
Знак гривні