Чечетов загинув, упавши з 17-го поверху

Поки що кажуть про самогубство.

Сьогодні вночі із 17 поверху зі своєї квартири вистрибнув екс-регіонал і колишній народний депутат Михайло Чечетов. Він розбився насмерть.

У відділі зв'язків із громадськістю МВС України в Києві підтвердили факт смерті Чечетова, назвавши причиною загибелі самогубство. Про це пише УНІАН.

"Дружина Михайла Чечетова залишалася на першому поверсі квартири, прокинулася о 1:30 ночі й не виявила поруч чоловіка, обійшла всю квартиру і побачила на другому поверсі квартири відкрите вікно і капці чоловіка. Судячи з опитування дружини та інших осіб, що бачили його напередодні, він знаходився у глибокій депресії, після початку кримінального провадження за підозрою його у зловживанні службовим становищем під час "ручного" голосування 16 січня 2014 року", - повідомив Геращенко.

Крім того, нагадав він, Генеральна прокуратура заявляла про підготовку до висунення й інших звинувачень проти Чечетова.

Геращенко повідомив, що Чечетов після себе залишив передсмертну записку приблизно такого змісту: "Немає ніяких моральних сил більше жити. Я йду. Думаю так буде краще для всіх. Дякую всім за підтримку".

Як зазначив нардеп, за фактом смерті Чечетова порушено кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального Кодексу - умисне вбивство, як робиться завжди в таких випадках, для того щоб перевірити всі можливі версії.

"Судячи зі свідчень дружини Михайла Чечетова, сумнівів у тому, що це було самогубство, у мене немає. Є тільки момент про те, чи не довели його до самогубства погрозами при зустрічі чи по телефону особи, проти яких він міг дати свідчення. Це також буде детально перевірено слідством", - вважає Геращенко.

смерть чечетов

Знак гривні
Знак гривні