Єфремова випустили і хочуть посадити знову

За зятого під арешт екс-голову фракції Партії регіонів Олександра Єфремова у вівторок вранці внесли заставу. Про це повідомляє “Українська правда” з посиланням на депутата Опозиційного блоку Юрія Воропаєва.

Депутат повідомив, що гроші мав вносити або син Єфремова, у якого є власна компанія, або колишній народний депутат від фракції ПР Борис Колесніков.

У свою чергу адвокат Єфремова Олександр Мельников повідомив "Українським новинам", що екс-голова Партії регіонів вийшов з-під варти.

"Я підтверджую, що сьогодні було внесено заставу за Олександра Сергійовича", - сказав він. Адвокат зазначив, що 16 лютого відразу ж після засідання суду Єфремов був поміщений в слідчий ізолятор.

У прокуратурі звільнення Єфремова підтвердили. Заставу вніс Борис Колесніков.

І вчора вечері Генеральна прокуратура повідомила колишньому депутату Верховної Ради, екс-голові фракції Партії регіонів Олександру Єфремову про підозру у розпалюванні міжнаціональної ворожнечі. По цій статті вихід під заставу вже не можливий.

Єфремов повідомив, що 17 лютого Генпрокуратура вручила йому нове повідомлення про підозру, - повідомляє Українська правда.

"Вчора о 20:20 мені вручили нове підозра, за яким мене сьогодні запрошують в суд знову, вже за іншою справою, яка пов'язана з розпалювання міжнаціонального конфлікту", - сказав він.

Джерело: Інсайдер

суд ГПУ сепаратизм євремов

Знак гривні
Знак гривні