Таке перемир'я: Захарченко вже обіцяє захопити Харків

Глава "ДНР" Олександр Захарченко заявив, що якщо умови Мінських домовленостей не будуть виконуватися, то його армія бойовиків "візьме Харків".

Таку обіцянку він дав на прес-конференції в Донецьку, повідомляє один із сепаратистських сайтів, що його цитує Інсайдер.

"Якщо київська влада не дотримуватиметься умов Мінських домовленостей, яка не відведе свою техніку від наших кордонів, не відпустить наших полонених і продовжить бомбити наші міста, то, зрозуміло, ми не будемо просто стояти і чекати", - сказав Захарченко.

"Насамперед ми просто знищимо "Дебальцевський котел"(насправді котла немає, і українські віська отримують постачання другорядними дорогами - ред) із українськими військовослужбовцями. Потім ми відіб'ємо у противника Маріуполь, а коли це буде зроблено, то кинемо всі свої сили на те, щоб узяти Харків", - пригрозив глава "ДНР".

Він додав, що взяття Харкова у будь-якому випадку відбудеться, тому що в цьому місті перебуває багато людей, охочих "звільнитися від окупантів".

"Нас там чекають люди. У нас там багато своїх. Коли буде потрібно, вони візьмуть зброю і будуть вбивати фашистів", - запевнив Захарченко.

Захарченко донеччина тероризм харків

Знак гривні
Знак гривні