В ефір знову виліз Азаров із російською пропагандою

Азаров дав інтерв'ю і звинуватив Захід в потуранні "збройному перевороту".

Про це він заявив в інтерв'ю MIGnews.

"Враховуючи слабкість керівництва було прийнято рішення йти на реалізацію збройного перевороту. Ясно абсолютно, що без підтримки західних країн, Сполучених Штатів ця група змовників не мала жодних шансів на успіх. Але й активної позиції керівництва країни щодо захисту конституційного ладу не було, тому що активно втручалися західні країни. Вони нам казали: "Ні в якому разі не застосовуйте силу - домовляйтеся. І ось три місяці Янукович намагався домовитися. І додомовлявся до того, що був повалений", - заявив Азаров.

Я прямо сказав Вікторії Нуланд: Чого ви втручаєтеся?

За словами Азарова, була сформована команда, яка мала на меті знищити Януковича фізично, "і у нього не залишалося ніякого іншого вибору, як покинути країну".

"До речі, мало хто знає, що замах був організований і на мене. Моя машина, в якій їхала моя дружина була обстріляна з автомата і лише дивом дружина виявилася жива. Але ясно, що ці кулі призначалися мені. Тому в мене теж не залишалося іншого виходу, як покинути країну".

Колишній український прем'єр розповів, що Віктора Януковича не засуджує.

"Я не хочу засуджувати Віктора Федоровича, нехай кожен, хто кидає каміння в його город, поставить себе на його місце — коли він дізнався, що готується його фізичне усунення", - сказав Азаров.

"Мені шкода, що він виїхав з Києва, не попередивши мене, і мені довелося вибиратися з Києва самому у важких умовах. Тому мені немає сенсу підтримувати з ним стосунки. Мені прикро, що останнім часом довіра, яка була між нами зникла, мені стали протиставляти інших людей", — сказав Азаров.

Азаров також висловив обурення з приводу висунутих йому звинувачень. "Ви подумайте, в чому я обвинувачуюся: в пособництві незаконному фінансуванню з держбюджету. Так не може бути фінансування незаконним, тому що це закон про держбюджет", - заявив екс-прем'єр.

Азаров запевнив, що всі роки "чесно служив України" і що 16 разів за роки служби підвищував пенсії і соцдопомоги, а "причина всіх бід країни - державний переворот і прихід до влади людей безвідповідальних".

азаров пропаганда

Знак гривні
Знак гривні