Міліція бреше, як при Захарченко. Про захоплення Констянтинівки

Ось відео розповсюджене з офіційного Твіттера МВС

Керівник донецької прес-служби МВС довго і нудно розповідає, що міліція і міськвиконком працюють у "шатному режимі", а в кінці згадує, що захопники не "перешкоджають роботі" міліціонери "їздять на виклики". У Словянську, як описала у своєму репортажі затримана журналістка Комсомольської правди, теж міліціонери на роботу ходять.

"Головне, що не було стрілянини" - , завершує речник донецької мілціцї. Тобто офіційна позиція МВС: пускати озброєних людей без всякого спротиву. Якщо слідувати цій логіці, то героїчний захист відділку у Горлівці суперчить політиці МВС, оскільки там була стрілянина.

А ось інформація з місцевого сайту Констрнтинівка: "К зданию горсовета и прокуратуры Константиновки (они находятся в одном здании) подогнали самосвалы с бетонными блоками и строительный кран, который будет возводить баррикаду. Из машины с громкоговорителем звучат советские песни.

Ранее из подъехавших грузовиков высыпали несколько мешков с песком, из которых на входе собрали небольшую баррикаду".

Барикада перед міськрадою Констянтинівки

Про місто читаємо у блозі лідера ДемАльянсу Василя Гацька: Близько 100 тис мешканців. Переважна більшість, як і по всій області, очевидно, за унітарну державу. Ще більше за Україну, а не Росію. Понад 20% вважають рідною українську мову. Хто тепер гарантуватиме їх безпеку? Хто захистить людей від вбивств, катувань, полону, принижень чи нав'язаного вибору?

донеччина міліція констянтинівка війна абзац

Знак гривні
Знак гривні