Зло № 2. Тимошенко вважає, що із російськими бойовиками потрібно вести переговори і далі (ОНОВЛЕНО 14:55)

ОНОВЛЕНО 14:55 За сьогоднішній день Тимошеко змінила свою думку і заявляє, що потрбно воювати: "Росія фактично оголосила Україні війну, тому потрібно провести рішучу антитерористичну операцію із залученням Збройних сил України", - повідомляє Еспресо.ТВ. Сподіваємося антитерористична операція тепер не гальмуватиметься і таки розпочнеться.

++++
Думка Тимошенко станом на ранок
На думку Юлії Тимошенко, з сьогоднішньої ситуації у східних областях України є два виходи – негайне застосування сили та переговори на найвищому рівні.

Перший шлях вирішення – негайне застосування сили, яке, майже напевно, призведе до досить масштабного кровопролиття, і, швидше за все, до відповідної агресії Російської Федерації. Цей варіант відповідальні керівники країни, на мій погляд, так просто прийняти не можуть, – заявила Юлія Тимошенко в ефірі телеканалу "Україна", передає УНН.

Другим шляхом виходу з кризи Тимошенко називає переговори на найвищому світовому рівні.

"І сьогодні всі на це сподіваються. Якщо в Женеві збираються, практично, перші особи міжнародних відомств, таких значущих гравців, це говорить про те, що весь світ зараз зосереджений на Україні і намагається вирішити українські проблеми", – наголосила вона.

Нагадаємо, що на сьогоднішній ранок Турчинов анонсував масштабну антитенрористичну операцію. Вона ще не почалася.

зрада війна тимошенко

Знак гривні
Знак гривні