Ультрас Шахтаря захищають донецький Євромайдан: ми не за опозицію, ми проти режиму (ВІДЕО)

Близько 50 молодих людей в масках, судячи з усього, ультрас "Шахтаря", вночі прийшли захищати донецький Евромайдан від "тітушек" увечері 23 січня. Футбольні фани співали гімн і скандували "Слава Україні!"

Про це пише Євромайдан SOS.

Вони щільним кільцем оточили активістів, щоб при необхідності відбити атаку "антимайданівців".

Ультрас донецького футбольного клубу "Шахтар" офіційно підтвердили, що вийшли на донецький Євромайдан, щоб захистити його активістів від нападу "тітушок". Про це йдеться в групі фанів ВКонтакте, - пише Остро.

"У зв'язку з нападом "тітушок"(22 січня) на місцевий Євромайдан і бездіяльністю міліції, фанати "Шахтаря" вирішили особисто захистити людей, які вийшли, щоб висловити невдоволення владою і беззаконням" , - наголошується в повідомленні.

"Ми не прийшли для того, щоб підтримати підписання асоціації з Європою чи щоб ​​підтримати нинішню продажну опозицію. Ми прийшли підтримати свій народ у боротьбі за свої права. Ми хочемо справедливості і світлого майбутнього. Ми проти режиму", - також підкреслюють фанати.

Крім того, раніше ультрас "гірників" також закликали всіх своїх однодумців відмовитися від будь-якої взаємодії з "проплаченими владою" простітушкамі".

На бік протестувальників також встали фанати київського "Динамо", футбольних клубів "Дніпро" і "Металіст".

Євромайдан донецьк

Знак гривні
Знак гривні