Гепрокуратуру заблокували тілами

Під Генпрокуратурою лежачий протест: «Переступили через закон - переступайте через нас!». Учасникам акція потрібна підтримка, довго лежати на холоді - важко.

Про це, як передають «Коментарі», на своїй сторінці у Facebook написав народний депутат від ВО «Батьківщина» Володимир Ар’єв.

Разом із тим, на сторінці Євромайдан у Facebook повідомляється, що під Генпрокуратуру підтягнули три автобуси «Беркута» і закликають людей прийти під ГПУ.

Як повідомили в організації «Демократичний Альянс», сьогодні, 6 грудня, організація оголошує попереджувальний лежачий протест на вулиці Різницькій, 13/15 на підтримку вимоги звільнити дев’ятьох затриманих на Банковій 1 грудня шляхом зняття підозр з них (Пшонка має на це право відповідно до пунктів 7, 9, 13 і 15 статті 36 Кримінального Кодексу України).

Активісти вимагають звільнити затриманих і мають намір продовжувати багатотисячні мітинги з єдиною вимогою - відпустити невинних людей.

Пізніше Ар´єв написав, що працівники Генпрокуратури переступають через мітингувальників під крики «Ганьба!».

«Кілька працівників ГПУ підписалися під вимогою звільнити невинно затриманих і їх пропустили під крики «Дякуємо!», - написав Ар’єв.

ГПУ Євромайдан прокуратура спротив

Знак гривні
Знак гривні