Гра закінчилася. Янукович передумав підписувати Угоду про асоціацію з ЄС

Найближчими роками не зменшиться корупція на митниці і побори бізнесу від різних контролюючих і перевіряючих органів. Ніхто не працюватиме над тим, щоб зробити українську продукцію більш якісною. Західний і китайський бізнес не відкриватиме в Україні виробництв для експорту в ЄС. Наші сільськогосподарські товари не продаватимуться в Європі. Їжа, одяг і обладнання з ЄС не подешевшають. Ніхто не змінюватиме планування Бюджету України, аби зробити його максимально конкретним і мінімізувати розкрадання. Ще багато з того, що передбачала Угода про асоціацію з ЄС не відбудеться. Влада за словами її неофіційного рупора Костя Бондаренка «взяла паузу» бо їй поспішати нікуди.

Редакція Texty.org.ua

Янукович з усіх сил махає руками, підстрибує і дає сигнали: «Не беріть нас». Гра закінчилася. «Падання на мороз» із законом про лікування Тимошенко, клопотання прокуратури про підписку про невиїзд її захисника Сергія Власенка, відмова у в’їзді до України німецького політика, одного з головних ідеологів партії Меркель, заява Кінаха про те, як тяжко українському бізнесу без дружби з Росією - таку не хитру систему знаків обрав український президент.

І Тимошенко виявилася не причиною, а приводом. Прикриттям для боягузтва Януковича, його страху говорити правду в очі і приймати рішення.

Можливо на Банковій «прийом з Юлею» вважають психологічною грою і тонкою драматургією, але збоку це виглядає, як тупий російський серіал.

Зміна курсу стала очевидною після поїздок до Путіна. Чи він лякав війною, справжньою, а не торговою? Чи обіцяв знижку на газ для комбінатів Ахметова? Чи говорив про особистий переказ у пару десятків мільярдів? Януковича переграли, купили чи просто нагнули? Істина причина не має значення.

Ми втратили шанс вибратися із сірої зони, ми вкотре втратили надію (дивно, що вона у нас з’явилася) на достойне життя в Україні хоча б для наших дітей.

Та після ночі настає ранок і депресивний настрій зникає. Лише рік - і в нас буде новий президент.

*******

Важлива складова бюджету інтернет-видання TEXTY.org.ua- пожертви читачів

Якісна і нерозважальна журналістика, яка працює в інтересах публіки, потребує затрат і в принципі не може бути прибутковою. Але натомість вона є суспільним надбанням, як, наприклад, чиста вода. Тому фінансова підтримка кожного з вас дуже важлива для нас. Звертаємося з проханням здійснити пожертву на підтримку ТЕКСТІВ.

Якщо ви здійснили пожертву, повідомте будь ласка нам на адресу texty.org.ua (равлик) gmail.com Це потрібно для того, аби ми могли відзвітувати вам, куди витратили зібрані кошти

Як можна перерахувати кошти:

EugeneLakinsky(НА)gmail(КРАПКА)com - наш рахунок на ПейПел;

096 551 68 93 - гроші на рахунок можна слати і на телефон - це Київстар. У Київстра зявилася можливість перевести гроші з телефону на кредитну картку. Телефон тільки для збору пожертв, зв'язатися з нами можна по емейлу texty.org.ua @ gmail.com

єс янукович асоціація

Знак гривні
Знак гривні