Україна - не полігон для маніяка. На річницю УПА в Сухолуччі спиляли розстрільну вишку (ФОТО)

В мисливських угіддях президента Віктора Януковича на річницю УПА невідомі спиляли розстрільну вишку й написали на руїнах: "Україна - не полігон для маніяка" та "Янукович не смій проливати кров".

Про це у своєму блозі пише журналістка Тетяна Чорновол.

«Ця вишка стояла на розстрільній галявинці, на якій також є різні принади для приманювання дичини: годівнички для кабанів та косуль, ванна з багном, клітка для самиці, щоб вона своїм рохканням закликала вепрів. Центр галявинки підсвічений ліхтариком, що створює ілюзію місячного освітлення. З вишки, цього комфортного будиночку на ніжках, величенького, як кухня радянської квартири (десь 8 кв.м.), Янукович розстрілював тварин», - пише журналістка.

Мешканці Овдієвої Ниви стверджували, що на царському полюванні відбувається масовий забій тварин, і щоб Янукович довго не чекав на своїй вишці, жертв йому заганяють єгеря.

Це підтверджує той факт, що в 50 метрах від вишки знаходиться велика загін-клітка для кабанів. Вепрів підвозять завчасно, а під час полювання випускають на розстрільну галявинку для кривавої "масовки".

«На жаль, фото не якісне. Автор вчора не змогла зробити краще, бо спиляна вишка охоронялася трьома автомобілями та майже десятком серйозних хлопців в чорному», - пише Чорновол.

А так вишка виглядала до 14 жовтня:

янукович протест сухолуччя

Знак гривні
Знак гривні